KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Trukkimekaanikko Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle

Työpaikat / Trukkimekaanikko Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle

Trukkimekaanikko Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kokkola Pietarsaari Kalajoki Raahe Oulu Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Etsimme trukkimekaanikkoa menestyvälle kunnossapidon toimialalla toimivalle asiakasyritysellemme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueelle.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vastuullisia. Tehtävät koostuvat pääasiassa raskaiden, yli 10 tonnin painoluokan trukkien huoltotehtävistä. Tehtävänkuvaan kuuluu kaikki trukkien huoltotehtävät, mm. moottorihuollot ja hydrauliikkahuollot. Työssä teet sekä määräaikaishuoltoja että korjauksia.

Edellytämme, että sinulla on alan työkokemusta sekä alalle soveltuva koulutus. Asiakkaalla järjestetään tehtävään valmistava perehdytys ensimmäisten työviikkojen aikana. Edellytämme myös, että sinulla on tehtävään vaadittavat työturvallisuuskortit.

Työtehtävät tapahtuvat useissa eri kohteissa asiakkailla Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Edellytämme vähintään B-luokan ajokorttia ja C-luokan ajokortti on eduksi.

Työ alkaa vuokratyösuhteena ja valittu henkilö työllistyy työsuhteeseen Barona Teollisuus Oy:lle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8–16.