KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle

Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskanalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lieto Turku Teollisuus/tuotanto Naapurin Maalaiskana Oy

Etsimme Naapurin Maalaiskanalle reippaita ja positiivisella asenteella varustettuja elintarviketyöntekijöitä.

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Liedossa sijaitseva moderni tuotantolaitoksemme työllistää yli 200 ihmistä. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli n.40 miljoonaa euroa.

Tarvitsemme 4-5 työntekijää tuotannon linjatyöhön leikkaamoon ja pakkaamoon. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työskentelytapaa. Työtä tehdään 2-vuorossa maanantaista perjantaihin ja tuotantotilojen lämpötila on +4-6 astetta. Katsommekin eduksi kokemuksen linjatyöstä, vuorotyöstä sekä kylmätilatyöskentelystä.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hygieniapassia sekä laboratoriossa tutkittua salmonellanäytettä. Toivomme sinulta myös oman auton käyttömahdollisuutta, sillä julkinen liikenne ei kulje soveltuvasti tehtaan vuorotyöhön.

Tarjolla on kokoaikainen 6 kuukauden määräaikainen työsuhde. Työt alkavat valittujen henkilöiden osalta elo-syyskuussa. Työn jatkuminen on mahdollista myös määräaikaisuuden päätyttyä. Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva: 050 400 3817.