KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Keikkailevia kokkeja Radisson Blu hotel Ouluun

Työpaikat / Keikkailevia kokkeja Radisson Blu hotel Ouluun

Keikkailevia kokkeja Radisson Blu hotel Ouluun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Sokotel Oy

Barona hakee Radisson Blu hotel Ouluun keikkailevia kokkeja, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Radissonin Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Hakemallamme henkilöllä on mutkaton suhtautuminen työskentelystä yli osastorajojen, sillä tulet toimimaan sekä monipuolisissa kokin tehtävissä huolehtien niin aamiaisesta, lounaasta kuin bistrosta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti ja olet innostunut toteuttamaan ja kehittämään ravintolan ruokatuotteita. Mikäli kannat aidosti vastuuta omasta työstäsi ja työskentelyotteesi on itsenäinen, laita hakemus tulemaan!

Arvostamme positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta, tarkkuutta, tehokkuutta sekä omatoimisuutta. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja valmiuden vuorotyöhön. Työskentelet sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn sekä vahvan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä. Laitathan hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.

Koulukatu 15, 90100 Oulu