KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Keikkailevia tarjoilijoita Radisson Blu hotel Ouluun

Työpaikat / Keikkailevia tarjoilijoita Radisson Blu hotel Ouluun

Keikkailevia tarjoilijoita Radisson Blu hotel Ouluun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Sokotel Oy

Barona hakee Radisson Blu hotel Ouluun keikkailevia tarjoilijoita, jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Radissonin Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Oletko Sinä etsimämme keikkaileva tarjoilija, joka on huipputyyppi syyskuussa avautuvaan Radisson Blu hotel Oulun ravintoloihin tarjoilijaksi

Tule kokemaan mitä on aito yhdessä tekeminen! Meidän tiimissä on aina mahtava meininki.

Etsimme kehittymishaluista ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita, jolla on kykyä varmistaa Premium -tasoinen asiakastyytyväisyys niin aamiaisella, lounaalla, kokouksilla kuin bistrossa. Sinulta löytyy Yes I Can! -asennetta ja valmiutta vuorotyöhön.

Pääset työskentelemään ja kehittämään ammattitaitoasi huipputiimissä. Saat vastuullesi monipuoliset työtehtävät sekä innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Laita hakemus jo tänään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme sinut haastatteluun.