KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tarjoilijoita Tampereen Jäähalli Ravintolat

Työpaikat / Tarjoilijoita Tampereen Jäähalli Ravintolat

Tarjoilijoita Tampereen Jäähalli Ravintolat

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko reipas ravintola-alan ammattilainen, jolla pysyy langat käsissään hektisessäkin ympäristössä, eikä ripeä työtahti pelota pois aurinkoista hymyäsi? Oletko parhaimmillasi tapahtumien sykkeessä ja paineensietokykysi on huippuluokkaa? Jos vastaus on kyllä, voit olla etsimämme henkilö huippu tiimiimme! Haemme nyt Tampereen jäähallille liigakaudeksi 2020-2021 TARJOILIJOITA

Työn sisältö:

Restel Ravintolat Oy vastaa ravintolapalveluista Tampereen Jäähallilla. Haemme syyskuussa alkavalle liigakaudelle ammattitaitoisia tarjoilijoita erilaisiin yksityistilaisuuksiin, aitioihin, klubitiloihin sekä à la carte ravintolaamme. Tarjoilijana toimit ravintoloidemme monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ja vastaat asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet:

Omaat hyvää silmää jääkiekkovieraidemme viihtyvyyden luomiseksi, oma-aloitteisuutta, reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin, ottaa vastuuta ja ratkaiset nopeastikin muuttuvat tilanteet iloisella asiakaspalvelulla.

Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi ja tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä rennossa ja erilaisessa työympäristössä.

Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät ovat n. 4-7 tunnin mittaisia. Töitä on arkena alkuiltoina ja viikonloppuisin iltapäivinä Tapparan ja Ilveksen pelikalenterien mukaisesti. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä ja -tienestiä kaipaaville ravintola-alan ammattilaisille.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.8. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Henna Rajamäki numerosta 040 3440 507. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä. https://insights.barona.fi/restel