KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Baarityöntekijöitä, Tampereen Jäähalli Ravintolat

Työpaikat / Baarityöntekijöitä, Tampereen Jäähalli Ravintolat

Baarityöntekijöitä, Tampereen Jäähalli Ravintolat

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko reipas ravintola-alan työntekijä, joka jaksaa pitää hymyn huulilla kiireenkin keskellä? Olet parhaimmillasi tapahtumien sykkeessä ja paineensietokykysi on rautaa. Jos vastaus on kyllä, olet etsimämme henkilö vauhdikkaaseen tiimiimme! Haemme nyt Tampereen jäähallille liigakaudeksi 2020-2021 BAARITYÖNTEKIJÖITÄ

Työn sisältö:

Restel Ravintolat Oy vastaa ravintolapalveluista Tampereen Jäähallilla. Baarityöntekijänä työskentelet jäähallin ravintoloissa huolehtien janoisesta kiekkokansasta rennolla ja ripeällä otteella. Myyntipisteitä löytyy moneen lähtöön, joten tarvitsemme eritasoisia osaajia kaljanlaskijoista drinkkien tekijöihin.

Menestyksen avaimet:

Omaat hyvää silmää jääkiekkovieraidemme viihtyvyyden luomiseksi, oma-aloitteisuutta, reipasta ja tarkkaa otetta työntekoon. Olet oma persoonallinen itsesi, ripeäotteinen ja iloinen asiakaspalvelun ammattilainen. Olet tiimihenkinen, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Osaat katsoa työtäsi asiakkaan silmin, ottaa vastuuta ja selätät erätaukojen ruuhkat nopealla ja ystävällisellä asiakaspalvelulla.

Anniskelu- ja hygieniapassi katsotaan eduksi, kuin myös aikaisempi kokemus ravintola-alan tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä rennossa ja erilaisessa työympäristössä.

Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja työpäivät ovat n. 4 tunnin mittaisia. Töitä on arkena alkuiltoina ja viikonloppuisin iltapäivinä Tapparan ja Ilveksen pelikalenterien mukaisesti. Työ sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijoille tai muutoin lisätyötä ja -tienestiä kaipaaville ravintola-alan tekijöille.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat hypätä mukaan mahtavaan porukkaamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.8. mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Henna Rajamäki numerosta 040 3440 507. Tiedusteluajat arkisin klo 12-14.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

https://insights.barona.fi/restel