KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vuoropäällikkö Shell Ruutana

Työpaikat / Vuoropäällikkö Shell Ruutana

Vuoropäällikkö Shell Ruutana

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kangasala Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme henkilö, sillä Shell HelmiSimpukka Ruutana hakee nyt joukkoonsa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen, 112h/3vko.

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja olet tottunut työskentelemään hektisessä ympäristössä ja sinulta löytyy aimo annos asiakaspalveluhenkisyyttä.

Vuoropäällikkönä toimit osana yksikön rautaista tiimiä ja vastaat omassa vuorossasi henkilökunnan johtamisesta sekä toimipaikalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Katsot, että asiat hoituvat ketjun toimintatapoja ja standardeja mukaillen ja varmistat asiakaspalvelun toimivuuden. Esimiestehtävien lisäksi osallistut myös aseman suorittavaan työhön.

Ruutanan Shell HelmiSimpukka on auki kukonlaulusta iltahämärään, työvuorot sijoittuvat klo 4.45-22.15 välille, joten työ on kaksivuorotyötä.

Toivomme sinulta löytyvän kaupallisen tai ravintola-alan koulutuksen sekä katsomme eduksesi mikäli sinulle on jonkin verran ehtinyt kertymään kokemusta esimiestehtävistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Ruutanantie 1049, 36110 Kangasala