Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Food and Beverage Manager Ahlströmin ruukkeihin Noormarkkuun

Työpaikat / Food and Beverage Manager Ahlströmin ruukkeihin Noormarkkuun

Food and Beverage Manager Ahlströmin ruukkeihin Noormarkkuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Pori Hotelli- ja ravintola-ala Johtotehtävät A.Ahlström Kiinteistöt Oy / Palveluliiketoiminta

Oletko valmis ottamaan uuden askeleen urallasi ja tekemään töitä suurella sydämellä? Tarjoamme ravintola-alan ammattilaiselle vastuullista työtehtävää, jossa pääset toteuttamaan omaa visiotasi. Tarjoamme upean työympäristön, motivoituneen tiimin ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Etsimme Ahlströmin ruukkeihin Food & Beverage Manageria eli keittiö- ja ravintolatoimenpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, vetämään 15 henkilön tiimiä. Työnkuva on laaja-alainen ja manager vastaa muun muassa keittiön & salin toiminnasta, sen kehittämisestä sekä taloudellisesta tuloksesta, ostoista ja esimiestyöstä.

Ahlströmin ruukit tarjoavat asiakkailleen monipuolisia elämyksiä, joka muodostaa Food & Beverage Managerille poikkeuksellisen vaihtelevan toimintaympäristön ja positiivisella tavalla vaativan työnkuvan. Voit tutustua ruukkeihin tarkemmin täältä. Jos haaveenasi on muuttaa kauniiseen Satakuntaan, me autamme mielellämme esimerkiksi asunnon etsinnässä, perheenjäsenten työllistämisessä ja muiden käytännön järjestelyjen kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia muuttuvassa ja luonnonläheisessä toimintaympäristössä mahtavan tiimin kanssa. Tämä paikka on sinua varten, jos suhtaudut työhösi intohimoisesti ja haluat johtaa joukkojasi valmentavalla ja innostavalla otteella. Sinulla tulee olla selkeä visio siitä, miten asiakkaille tuotetaan kulinaristisia elämyksiä.

Nyt kun koko alamme on murroksessa, on tämä täydellinen hetki aloittaa jotain aivan uutta. Satakunnan upealla alueella luonto on aina lähellä ja mahdollistaa loistavat harrastusmahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka gsm 050 3708435, parhaiten tavoitettavissa ma 10.8. klo 13-15 välisenä aikana. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 25.8. mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten toimithan pikaisesti!