KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki hoivakotiin Haarajoelle!

Työpaikat / Kokki hoivakotiin Haarajoelle!

Kokki hoivakotiin Haarajoelle!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Järvenpää Vantaa Tuusula Kerava Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt Kokkia vakituiseen työsuhteeseen Hoivakotiin Haarajoelle!

Työnkuvaasi kuuluu kuormien vastaanotto ja purku yhdessä kollegoittesi kanssa, ruokien esivalmistelut ja ruoan valmistaminen, tiskipisteen ylläpito sekä tilojen puhtaanapito. Päivittäinen omavalvonta ja laaduntarkkailu ovat osa jokapäiväistä työnkuvaasi.Sinulla on halu tehdä ravitsevaa ja maukasta ruokaa, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Sinulta löytyy kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä suomen kielen taito. Osaat toimia keittiössä turvallisia toimintatapoja käyttäen, iloisella asenteella! Et pelkää hektisiä tilanteita etkä uuden oppimista. Reseptiikan noudattaminen on sinulle tärkeää, tasaisen laadun takaamiseksi asiakkaille.

Työssä katsotaan eduksi alan perustutkinto tai muuta työssä hankittua kokemusta vastaavista tehtävistä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Sinut perehdytetään tehtäviin ja pääset tekemään kivassa työporukassa vaihtelevia keittiön työtehtäviä esimiehesi johdolla. Hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta työtä on keittiön puolella myös viikonloppuisin. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan pikaisesti hakemusta tulemaan!