KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

TUOTANTOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

Työpaikat / TUOTANTOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

TUOTANTOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kirkkonummi Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme Kirkkonummelle tuotantoinsinööriä tuotantolinjojen toiminnasta vastaamiseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Tehtävässä vastaat sinulle nimetyistä tuotantolinjoista yhdessä osaston esimiehen kanssa. Aloitat eri tuotantolinjojen ajoja ja vastaat prosessin sujuvuudesta aina lähetettävien tuotteiden lastaamiseen asti. Teet esimerkiksi päivittäisiä kierroksia omalla alueellasi ja varmistat, että niillä toimitaan ohjeiden ja dokumenttien mukaisesti sekä että tuotteiden laatu on oikea. Olet myös mukana tuotantolinjojen kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä mm. suunnittelun ja kunnossapidon kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa työkokemusta teollisuuden tuotanto- tai prosessitehtävistä. Tehtävässä korostuvat lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot sekä ongelmanratkaisu- ja kehittämiskyky. Toivomme sinulta hyvää englannin ja suomen kielen osaamista.

Tehtävänkuva on hyvin monipuolinen ja tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä asiakkaamme huipputuotteiden tuotannon ytimeen. Asiakkaallamme on halu kehittää tuotantoaan yhä paremmaksi, joten tuotantoinsinöörinä olet mukana jatkuvassa tuotannon kehitystyössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja antaa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 3131 449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.