KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

AUTOMAATIOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

Työpaikat / AUTOMAATIOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

AUTOMAATIOINSINÖÖRI KIRKKONUMMELLE

Hakuaika päättyy 17.08.2020

Kirkkonummi Tekniikka

Haemme asiakkaallemme Kirkkonummelle automaatioinsinööriä tuotantoympäristöön. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan, mieluiten kuitenkin mahdollisimman pian.

Tehtävä pitää sisällään tuotannon käynnissä pitämisen varmistamiseen sekä sen kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Olet siis mukana kunnossapidon huoltosuunnitelmien laatimisessa, toteuttamisessa sekä kunnossapidon kehittämisessä. Tämän lisäksi osallistut linjojen ja laitteistojen päivittämiseen, joka pitää sisällään suunnittelemista sekä toimittajien kanssa toimimista ja myöhemmässä vaiheessa käyttöönottoprojekteihin osallistumista.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta teollisuuden automaatiotehtävistä (esim. suunnittelu, kunnossapito, asennukset). Lisäksi on eduksi, jos nautit niin itsesi kuin myös tuotantoympäristön kehittämisestä ja pyrit aina löytämään ratkaisun eri ongelmiin. Työympäristö on kansainvälinen, joten edellytämme hyvää englannin sekä suomen kielen osaamista.

Tehtäväkenttä on erittäin käytännönläheinen, mutta kuitenkin vahvalla asiantuntijapainotuksella. Olet mukana tuotannon kehittämisessä ja täten pääset myös näkemään oman työsi jäljen käytännössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan sitä oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja antaa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 3131 449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.