KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle Turkuun

Työpaikat / Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle Turkuun

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle Turkuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Turku Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Kulttuuri/humanistinen ala Finnkino Kino Palatsi Turku Oy

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Kaipaatko ihmisläheiseen työhön upeissa maailmanluokan puitteissa? Osaatko pitää langat käsissäsi ja hymyn huulillasi tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme ensiluokkaista elokuvaelämystä?

Etsimme Finnkino Kinopalatsi Turkuun Guest Experience Supervisoria esimiestehtäviin. Tehtävä on määräaikainen opintovapaasijaisuus ajalla 1.9.2020-15.1.2022. Työsuhde on kokoaikainen.

Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Tehtävässä toimit osana esimiesorganisaatiota teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset lisäksi toimimaan nimettyjen henkilöiden lähiesimiehenä. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työtehtävä muotoutuu palkatun henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan, joten pääset vaikuttamaan siihen, mitä työ tulee pitämään sisällään.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat:

· elokuvateatterin johtaminen omassa työvuorossa

· oman tiimin johtaminen

· asiakaspalvelun ja myynnin valmentaminen ja johtaminen

· asiakaspalvelu ja myyntityö

Odotamme sinulta energistä ja ihmisläheistä työotetta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Toivomme sinulta myös aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja. Myös luovuus ja kehittämismyönteisyys sekä innostava johtamisote katsotaan eduksi.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Työhön kuuluu luonnollisesti myös elokuvaetu.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Hienoa, kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kauppiaskatu 11, 20100 Turku