KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Äänikeräilijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Työpaikat / Äänikeräilijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Äänikeräilijöitä Wihurin Metro-tukkuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa logistiikka-alalta? Haluatko päästä tekemään fyysistä ja liikkuvaa työtä?

Haemme nyt Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan logistiikkakeskukseen ÄÄNIKERÄILIJÖITÄ. Äänikeräilijänä työskentelet pääasiallisesti puheohjatussa keräilyssä keräilykonetta apuna käyttäen. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta työskennellä tarvittaessa myös muissa tehtävissä. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Viikonloppuvuoroja on noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Mikäli sinulla on halukkuutta yövuoroon klo 22-06, on myös sinne mahdollista päästä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen (Kaupan alan TES:n mukainen peruspalkka kokemusvuosista riippuen 11,81-13,52€/tunti+lisät+suoritteet). Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä. Työympäristö on siisti, moderni ja työvälineet ajan tasalla. Työporukka on kannustava, reilu ja nuorekas. Mikäli sinulta löytyy positiivinen asenne työntekoa kohtaan, motivaatiota sekä tietysti huumorintajua, sovit joukkoon mainiosti.

Toivomme sinulta tehokasta ja ripeää työotetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi varastokokemus on eduksi, mutta ei pakollista, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi nopeasti! Aloitukset tehtävässä ovat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa varastotöistä kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=hSDCee3j8BQ&list=PLTLQfTOqBHGfDca8KKQZDjbQCU2pr0yUT&index=6&t=0s

Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa