KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Mekaniikkasuunnittelija

Työpaikat / Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Porvoo Helsinki Lahti Kotka Suunnittelu Tekniikka Teollisuus/tuotanto Stoors AB

Haemme asiakkaallemme Stoors AB:lle Porvooseen mekaniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Stoors AB:n päätoimiala on metallituotteiden ja niihin kuuluvien komponenttien valmistus. Stoors AB mahdollistaa asiakkailleen tuottavat ratkaisut ja nopeat toimitukset joustavasti, mistä onkin muodostunut yrityksen tunnettuus ja vahvuus.

Mekaniikkasuunnittelijana pääset itsenäiseen ja kokonaisvaltaiseen rooliin ja otat vastuuta projektien läpiviennistä myös tuotannossa. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta, 3D CAD Solidworks osaamista sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään suunnitteluosaamistasi hyvin erityyppisten tuotteiden ja projektien parissa sekä pääset syventämään osaamistasi myös tuotannonsuunnittelun osa-alueella. Tehtävässä onnistumisessa sinua tukee tiivis työyhteisö ja joustava työnantaja.

Kiinnostuitko? Laita meille hakemusta tulemaan mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Tutustu videolta tarkemmin Stoorsin toimintaan: https://www.youtube.com/watch?v=kRb9rIxEh78 Lisätietoja Stoorsista voit lukea täältä: https://www.stoors.fi/sv/service/ ja mikäli jokin asia tehtävässä jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä Baronalla Katri Hyppäseen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.