KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Työpaikat / Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Varastotyöntekijä elintarvikevarastoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haluaisitko työskennellä elintarvikevarastossa keräilyn tai lähettämön työtehtävissä? Etsitkö työtä, jossa voisit aloittaa nopeastikin?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tuusulaan reippaita ja luotettavia varastotyöntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työtehtävät koostuvat pääosin asiakastilausten puheohjatusta keräyksestä sekä rullakoiden pakkaamisesta ja kelmuttamisesta. Pääasiassa työtä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta myös muita työvuoroja on mahdollista sopia esimerkiksi koulun ohelle. Työtä on tarjolla vaihtelevasti, mutta pyrimme tarjoamaan työvuoroja työntekijän kiinnostuksen, taitojen ja tehokkuuden mukaan.

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää fyysistä kuntoa, rutiininsietokykyä ja aitoa motivaatiota työtä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää ripeän toiminnan lisäksi tarkkaa ja huolellista otetta, jotta virheet pysyvät minimissään. Emme vaadi työntekijöiltä aikaisempaa varastotyökokemusta tai erilaisten trukkien ajotaitoa sillä järjestämme kattavan perehdytyksen kaikkiin työvaiheisiin.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan palkkaansa työn tehokkuuden ja tarkkuuden mukaan sekä haluamme myös tukea sinua hoitamaan työsi mahdollisimman hyvin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.