Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä Joensuuhun

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Joensuuhun

Tuotantotyöntekijä Joensuuhun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Teollisuus/tuotanto

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta, työn hakeminen jatkuu ennallaan. Haastattelemme työnhakijat etänä videoyhteyden kautta! Voit siis osallistua haastatteluun vaikka kotisohvaltasi, joten jatka tutustumalla alla olevaan ilmoitukseen.

Haemme teollisuuden asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtävät ovat pääasiassa laadunvalvonnallisia tehtäviä, joiden lisäksi työ voi pitää sisällää myös muita tuotannon avustavia tehtäviä. Työhön perehdytetään kattavasti, eli oikea asenne työtä kohtaan ratkaisee.

Sinulta toivotaan: Tarviset työhösi reipasta ja iloista asennetta sekä hieman pitkäjänteisyyttä. Pääset mukaan loistavaan työporukkaan ja tulet saamaan todella hyvämaineisen perehdytyksen tehtävään.

Työvuoromalli: Työntekijällä oltava valmius 3-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: Aloitus pikaisesti ja sovitusti. Töitä alustavasti syyskuun loppuun, mutta työsuhde voi jatkua asiakkaan tarpeen mukaan myös pidemmälle.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana RecRight-palvelumme reaaliaikaisen videohaastattelun kautta ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 050 037 8580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi