KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Parkano,

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Parkano,

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Parkano,

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Parkano Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä Shell HelmiSimpukan uusin helmi? Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla Shell HelmiSimpukka Parkanoon etsimämme HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ

Etsimme HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakasyritykseemme Parkanoon. Haemme työntekijää vuorotteluvapaansijaisuuteen syksylle 2020.

Mitä pääset Shell HelmiSimpukoissa tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruoanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen ja aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka on auki 24/7, tässä tehtävässä työaika on 2-vuorotyö.

Kuka Shell HelmiSimpukassa pärjää?

Hakijan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan arvostetaan suuresti. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi aikaisempi asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen luetaan ehdottomasti eduksesi.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä Shell HelmiSimpukka tarjoaa sinulle?

Sinulle tarjotaan haastavaa, mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Shell HelmiSimpukassa jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Täältä saat myös mahtavat valmiudet työelämään!

Vuorotteluvapaansijaisuus

Tarjolla on työsopimus ajalle 1.9.31.12.2020 ja työntuntien määrä on keskimäärin 90h/3 viikkoa. Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Haastattelut käydään Parkanossa.

Laajaan ST1/Shell –verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä .

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel