KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Työpaikat / Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Tuotannontyöntekijä Heinolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Lahti Heinola Teollisuus/tuotanto

Hyvän asenteen omaava ja oma-aloitteiselle tuotantotyöntekijälle on tarjolla koneenkäyttäjänä pitkäaikainen työpaikka Heinolassa!

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme Heinolaan pitkäaikaiseen tehtävään työntekijää tuotannon eri työtehtäviin. Työhösi kuuluvat mm. koneenvalvontatyö, ongelmanratkaisu ja osien vaihto sekä muut tuotannon tehtävät.

Työtehtävä vaatii tekijältään hyvää ja ripeää asennetta, perus atk-taitojen hallintaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja.

 Työt alkavat elokuun aikana ja haussa on 1-2 uutta työntekijää. Henkilöt vahvistetaan mahdollisimman pian, soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tarkoitus on löytää pitkäaikainen tekijä tehtävään. Työt alkavat ensin Baronan kautta puolen vuoden määräaikaisuudella, jonka jälkeen tarkoitus on vakinaistua suoraan asiakkaan kirjoille.

Työvuorot tehtävässä ovat vaihteleva vuorotyö. Työvuorojärjestelmänä on joko 2-vuoro tai 3-vuorotyö (TAM 36 tai TAM26).

Työpaikka sijaitsee Heinolassa ja vuorotöiden vuoksi tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ellet sitten asu Heinolassa ja ole valmis pyöräilemään töihin!

Tässä on tarjolla pitkäaikainen, kilpailukykyisellä palkkauksella varustettu paikka, jossa työhyvinvointikyselyissä on tullut aina perinteistä parempaa palautetta! Jos olet hyvä tyyppi, ja tekemiseesi voi luottaa, niin käy jättämässä hakemus heti oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Alamme käydä hakemuksia saman tie hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisessä.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella: Mari, puh 050 572 4853, mieluiten klo 9-10 välillä arkisin.