KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Työntekijöitä ravintola- ja palvelualoille

Työpaikat / Työntekijöitä ravintola- ja palvelualoille

Työntekijöitä ravintola- ja palvelualoille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu

Hei sinä! Onko kesätyöt vielä haussa vai siintääkö näköpiirissä tuleva välivuosi? Etsimme työntekijöitä monipuolisiin ravintola- ja palvelualan työtehtäviin Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kevään tilanteen vuoksi moni kesätyöhaku lykkääntyi ja myös monelta motivoituneelta työnhakijalta jäi kesätyöpaikka saamatta. Haemme Baronalla työntekijöitä eri asiakasyrityksiimme ja nyt näyttää siltä, että moni asiakkaamme hakee vielä kesätyöntekijöitä loppukesän tai jopa myös syksyn sesonkiinsa.

Työtä on tarjolla erilaisissa ravintola- ja palvelualan työpaikoissa. Työ voi olla luonteeltaan esimerkiksi keikkatyötä, jolloin päätät itse, kuinka paljon haluat työskennellä. Keikkalaisena työntekoa on helppo jatkaa myös syksyllä esimerkiksi koulun ohella. Tarjolla on pidempiaikaisempiakin paikkoja.

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Tärkeintä on halu oppia uutta, reippaalla ja iloisella asenteella. Mikäli sinulta löytyy kuitenkin jo jotain erityisosaamista, esimerkiksi keittiön puolelta, kassan käytöstä tai olet huippu persoonalla varustettu tarjoilija, joka viihdyttää mielellään asiakkaita, vaikka aamuun saakka niin kerro siitä meille ja etsitään juuri sinulle sopivaa hommaa!

Jätätähän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi työ-/kouluhistoriasi lisäksi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, milloin voit aloittaa ja mihin saakka työskennellä sekä työnhakualueesi (esim. onko sinun mahdollista kulkea töihin autolla). Lisäksi maininta, mikäli sinulta löytyy suoritettuna erilaisia kursseja tai passeja kuten hygieniapassi, anniskelupassi tai ikärajapassi.