KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Keräilyn tiiminvetäjä

Työpaikat / Keräilyn tiiminvetäjä

Keräilyn tiiminvetäjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Haluatko että työssäsi yhdistyy vastuu, monipuolisuus, uuden oppiminen ja organisaation tuki? Kiinnostaako sinua työhön osallistuvan tiiminvetäjän tehtävät Wihurin Metro-tukun logistiikkakeskuksessa Vantaalla?

Haemme energiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme Wihurin Metro-tukkuun varaston prosessit tuntevaa, luotettavaa ja tuloshakuista keräilyn tiiminvetäjää. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti ja tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Etsimme tehtävään ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on intoa oppia uutta ja halua kehittyä esimieheksi, joka johdattaa oman tiiminsä huippusuorituksiin tilanteessa kuin tilanteessa. Esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän koulutukseensa. Meillä pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään urallasi.

Tiiminvetäjän vastuulle kuuluu lähiesimiesvastuu oman vuoron työntekijöistä, uusien työntekijöiden perehdyttäminen, operatiivisen toiminnan ja tehokkuuden sujuvuuden varmistaminen sekä raportoiminen. Tiiminvetäjä toimii työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistuu normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Valittu henkilö tullaan kouluttamaan logistiikkakeskuksessa ensisijaisesti äänikeräilyn tiiminvetäjäksi, vaikka toki myöhemmin on mahdollista kouluttautua myös muiden osastojen työtehtävien saloihin.

Töitä tehdään vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa klo 6 – 22 välillä. Tehtävään kuuluu myös viikonloppuvuoroja. Työssä pärjääminen vaatii hyvän sosiaalisen pelisilmän ja asiakaslähtöisen asenteen lisäksi logistiikan työkokemusta (mielellään äänikeräilystä), varastojärjestelmien tuntemusta sekä ymmärrystä logistiikan prosesseista. Esimieskokemus on eduksi tehtävää ajatellen, mutta ei edellytys paikkaan valituksi tulemiselle.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat päästä näyttämään osaamistasi, jätä rohkeasti hakemuksesi meille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Suokallionkuja 2, 01740 Vantaa