KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kassatyöntekijä liikennemyymälään

Työpaikat / Kassatyöntekijä liikennemyymälään

Kassatyöntekijä liikennemyymälään

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kauhava Hotelli- ja ravintola-ala

Oletko aina haaveillut työstä asiakaspalvelijana? Haluatko oppia käyttämään kassakonetta ja saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelusta?

Haemme KASSATYÖNTEKIJÄÄ Kauhavalla sijaitsevaan liikennemyymälään. Sovit tähän työhön kuin nakutettu, jos rakastat asiakaspalvelutyötä ja haluaisit oppia kassatyön kiemurat. Työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat hymyn mielelläsi myös asiakkaisiin. Kassatyöntekijänä olet siellä, missä sinua tarvitaan ja palvelet asiakkaita heidän tarpeissa. Tässä työssä tulet todelliseksi moniosaajaksi! Työtehtävät sisältävät laajalti erilaisia työtehtäviä liikennemmyymälän salin ylläpidosta pikaruuan valmistukseen.

Edellytämme työntekijältä asiakaspalveluhenkistä asennetta ja ripeää työotetta! Sinun ei tarvitse olla alan konkari, sillä sinut perehdytetään työhön. Aikaisempi kokemus erilaisista kassajärjestelmistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi sinulta olisi hyvä löytyä. Voimme myös auttaa sen hankinnassa, mikäli sitä ei sinulta vielä löydy. Voit suorittaa kauttamme ikäraja- ja veikkauspassin.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde, joka alkaa mahdollisimman pian. Työvuorot sijoittuvat liikennemyymälän aukioloaikoihin eli aamuihin ja iltoihin kaikkina viikonpäivinä.

Kiinnostaako työskentely työpaikassa, jossa näkee paljon ihmisiä ja saa arvokasta asiakaspalvelukokemusta? Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus heti! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.