KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijöitä syyskaudelle!

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä syyskaudelle!

Tuotantotyöntekijöitä syyskaudelle!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lahti Orimattila Mäntsälä Teollisuus/tuotanto Nesco Oy

Haemme sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nesco Oy:lle työntekijöitä syyskauden sesonkiin tuotannon töihin Orimattilaan.

Haetkö käytännönläheistä ja aktiivista työtä? Omaatko hyvän asenteen töihin ja haluat oppia uutta? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Nesco Oy:lle työntekijöitä toimeen tarttuvia henkilöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii yhtä lailla hyvin esimerkiksi välivuotta viettävälle, alanvaihtajalle kuin teollisuudesta aikaisempaa kokemusta omaavalle uusia kokemuksia hakevalle. Mikäli omaat reippaan ja hyvän asenteen töihin, niin tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen työpaikka!

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta teollisuuden töistä, sillä kaikkiin työtehtäviin Nescolla on oma kouluttaja, joka perehdyttää työhön.

Tuotannossa on töitä useammassa eri tuotannon työtehtävässä ja tehtävästä riippuen töitä tehdään arkipäivisin joko 2- tai 3-vuorossa (vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa, sekä yövuorossa).

Eri työpisteiden tehtäviä:

  • Maalauslinjastolla työhösi kuuluu kattoturvatuotteiden maalattavien tuotteiden keräily ja ripustaminen maalausta varten maalausradalle, sekä tuotteiden purkaminen maaliradalta ja pakkaaminen eteenpäin. Työ sopii hyvin fyysisestä ja liikkuvasta työstä pitävälle.
  • Kattoturvatuotteiden valmistuksessa työhösi kuuluu eri tuotteiden valmistusta koneilla (särmällä ja epäkeskopuristimella)
  • Putkituotannossa työsi voi olla tikkaiden kokoonpanoa ja lumiesteputkien robottisolun käyttöä.
  • Sadevesijärjestelmien valmistuksessa työskentelet kourujen itsenäisissä vaihetöissä ja käytät tuotantokonetta. Tämä työ sopii hyvin erityisesti näppärälle ja tarkalle tekijälle.

Kaikkiin työtehtäviin kuuluu myös pakkaustöitä ja pääset opettelemaan myös trukin ajoa. Työpisteissä töitä tehdään pääasiassa seisten ja työhön kuuluu myös erilaisten metallituotteiden nostelu, joten perusvalmius fyysiseen työhön tulisi löytyä.

Tällä hetkellä haemme kausityöntekijöitä aloittamaan elokuun alussa tai aikana työt.Paikat täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän odota hakemuksen jättämisen kanssa viimeiseen hakupäivään!

Kaikki työsuhteet jatkuvat ainakin lokakuun loppuun, joten huomioithan, että odotamme sitoutumista syyskauden ajaksi. Hyvin työssään pärjäävällä kausityöntekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua yritykseen.

Mikäli etsit töitä täytä hakemus oheisen linkin kautta paikkaan jo nyt! Huomioithan, että haemme myös Nescon varastopuolelle työntekijöitä keräilyn tehtäviin. Yhdellä hakemuksella haet samalla kaikkien työpisteiden tehtäviin, mutta mikäli olet erityisesti kiinnostunut jostakin tehtävästä niin kerrothan sen hakemuksessasi.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta/Lassi Kaarnalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.

Tarjolla on vakaa ja kokoaikainen työpaikka mukavassa työporukassa. Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA.