KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähköasentajia komennustöihin

Työpaikat / Sähköasentajia komennustöihin

Sähköasentajia komennustöihin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hamina Kotka Porvoo Helsinki Lahti Lappeenranta Tampere Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme sähköasentajia komennustöihin palvelinkeskuksen kaapelinasennus ja sähköistystehtäviin Haminaan. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi muuntamoiden asennusta, kaapelinvetoa ja kytkentää Haminan uudessa palvelinkeskuksessa. Mukaan projektiin otetaan sekä kokeneita että aloittelevia sähköasentajia – työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi tason mukaan. Työt alkavat nopealla aikataululla ja kesto on arviolta 3 kuukautta.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, kaavioiden lukutaitoa ja kokemusta sähköasentajan työtehtävistä. Ammattitaidon lisäksi toivomme joustavuutta ja yleisten työelämän pelisääntöjen arvostamista. Voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti edellytetään tehtävässä.

Tarjoamme määräaikaisen sähköasentajan työtehtävän teollisuuslaitoksen sähköasennusprojektissa, jossa tehdään töitä pienissä asennusryhmissä. Tehtävässä on kokemuksen mukaan määräytyvä kilpailukykyinen palkkaus.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.