KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjiä S-marketteihin pääkaupunkiseudulle, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä S-marketteihin pääkaupunkiseudulle, HOK-Elanto

Myyjiä S-marketteihin pääkaupunkiseudulle, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Espoo Vantaa Hyvinkää Järvenpää Tuusula Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 59 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Haemme myyjiä monipuolisiin kaupan työtehtäviin vakituisiin työsuhteisiin. Viikkotyöaika määräytyy tehtävästä riippuen 15, 20, 30 tai 37,5h/vko.

Myyjän työ S-marketissa on monipuolista sisältäen työskentelyä kassalla, eri tuoteryhmissä sekä ruokatorilla.

Myymälöissä on mahdollisuus työskennellä myös vuorovastuu- ja kassavastuu -tehtävissä.

Millaista työntekijää etsimme?

Odotamme, että kasvoiltasi löytyy aurinkoinen hymy ja säilytät huomioivan asiakaspalveluasenteen päivästä riippumatta.

Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitasi työpanoksellasi vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina.

Työssä tarvitset tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa – niin asiakkaiden kuin työkaverienkin. Pääset nopeammin alkuun aikaisemmalla kokemuksella myyjän tehtävistä, mutta oikea asenne on kuitenkin kokemusta tärkeämpää.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja.

Pidämme työntekijöistämme huolta mm. tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut. Tarjoamalla etuja myös liikunta- ja hyvinvointipalveluihin ja luonnollisesti HOK-Elannon laajat ja kattavat henkilökuntaedut ovat käytössäsi. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3-25 prosenttia. S-Marketista ja koko HOK-Elanto -konsernista löytyy myös paljon uusia uramahdollisuuksia, jos jonain päivänä kaipaat vaihtelua ja haluat kehittyä työssäsi.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.