KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Leipuri vakituiseen työsuhteeseen

Työpaikat / Leipuri vakituiseen työsuhteeseen

Leipuri vakituiseen työsuhteeseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Teollisuus/tuotanto Calainen Oy

Tarjoamme vakituisen työsuhteen Calaisilla pitkäaikaisessa perheyrityksessä, jossa ihmisläheisyys, keskusteluyhteys sekä joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä ja perustana tekemiselle.

Tule vaikka vastavalmistuneena leipurina oppimaan alaa tai jo kokeneena tekijä kehittämään toimintaa työn ohella. Haemme pitkäaikaista tekijää pieneen, mutta aktiiviseen 5 hengen tiimiin. Tiimissä ilmapiiri on avoin ja jokainen saa olla oma itsensä.

Calainen Oy on perheyritys ja toimii Helsingissä Sörnäisten teurastamon alueella. He ovat jo vuosikymmeniä valmistanut herkkusuille mehevät lihapiirakat sekä hampurilaisiin sämpylät ja maukkaat pihvit. Herkullisten tuotteiden salaisuus on kotimaisissa ja laadukkaissa raaka-aineissa. Calaisilla uskotaan, että laadukkaasti leivotut tuotteet maistuvat tulevaisuudessakin.

Tässä työssä leipurin työn (taikinan valmistuksen, paiston ja pakkauksen) ohella pääset, myös silloin tällöin harjoittamaan asiakaspalvelutaitojasi. Yritysasiakkaat kun noutavat välillä tuotteet, myös paikan päältä. Leipurin työ Calaisilla on fyysistä, joten ethän säikähdä työn fyysisyyttä, ja olethan valmis tarttumaan raskaimpiinkin töihin? Painavia tuotteita tulee nosteltua pitkin päivää, eli työpäivän päätteeksi ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, niin yössä kuin aamussa klo 03-14 välillä painottuen ma-to akselille. Joustavasti tehden välillä pidempääkin päivää sinulle tarjoutuu vapaita kolmenakin päivänä viikossa. Olethan siis valmis tulemaan töihin silloin, kun muut vielä nukkuvat ja sinulla löytyy kulkuneuvo aikaisten vuorojen vuoksi?

Palkka työstä maksetaan elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan.

Toiveita hakijalle:

  • hygieniapassi

  • alan koulutus

  • suomen kielen taito

  • reipasta ja oma-aloitteista työotetta

Jos olet etsimämme henkilö, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme Baronalla kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.

TYÖPAJANKATU 2, Helsinki