KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossapitoasentaja Caverionille (mekaaninen kunnossapito)

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja Caverionille (mekaaninen kunnossapito)

Kunnossapitoasentaja Caverionille (mekaaninen kunnossapito)

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Heinola Lahti Hollola Asikkala Iitti Pertunmaa Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Caverion Industria Oy

Etsimme asiakasyrityksellemme Caverionille kunnossapitoasentajaa mekaanisen kunnossapidon töihin vakituiseen työsuhteeseen Vierumäelle Heinolaan. Työtehtävät ovat monipuolisia puunjalostuslaitoksen kunnossapitotöitä, joita tehdään kolmessa vuorossa.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä suoritat mekaanisia huolto- ja kunnossapitotöitä ennakoivasta kunnossapidosta aina viankorjauksiin saakka. Lisäksi vastuullasi voi olla uuden laitteiston tai sen osien asennustöitä ja projektiluontoisia mekaanisen kunnossapidon tai asennuksen tehtäviä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja odotamme aiempaa kokemusta kunnossapidollisista tehtävistä. Eduksi puolestaan katsomme tietämyksen laakerointitekniikoista, hydrauliikasta, pneumatiikasta ja koneistustöistä. Vaikka tehtävässä menestyminen edellyttääkin kykyä itsenäiseen työskentelyyn, emme kuitenkaan oleta sinun tuntevan uuden tehtävän mukanaan tuomaa uutta toimintaympäristöä. Tukenasi onkin ammattitaitoinen kunnossapitotiimi ja perehdytämme sinut uusiin tehtäviisi.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä ja halukas myös kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Ymmärrät työssäsi erityisesti laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen ja pärjäät myös asiakaskohtaamisissa.

Tarjoamme sinulle turvallisen työpaikan etuineen, joihin kuuluvat muun muassa toimiva työterveyshuolto, mahdollisuudet erilaisiin aloite- ja turvallisuusbonuksiin sekä erityisesti kannustava tiimihenki. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja saat jouhevan aloituksen uudessa tehtävässä. Valittu työntekijä rekrytoituu suoraan Caverionin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Lassi Kaarna, 040 774 7534.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti livevideohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.