KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Huoltamokahvilatyöntekijä

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä

Huoltamokahvilatyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Naantali Turku Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule huoltamokahvilatyöntekijäksi Naantaliin!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä sekä pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Etsimme useampaa työntekijää erilaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on vakituinen työsuhde, jossa töitä on 90-100h/3vko, sekä lyhyempi määräaikainen työsuhde, jossa töitä on noin 45h/3vko. Tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oy:n alaisuuteen. Naantalin ST1 on auki maanantaista perjantaihin klo 5-22, lauantaisin klo 6-22 ja sunnuntaisin klo 7-22. Toivomme hakijoilta joustavuutta työvuorojen suhteen, sillä vuorot sijoittuvat vaihtelevasti eri aikoihin.

Arvostamme hakijalta ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Aikaisempi keittiökokemus katsotaan eduksesi.

Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Parkkeeraa itsesi meidän talliimme ja tankkaa (työ)elämäsi etenemismahdollisuudet! Barona toimii rekrytointikumppanina.

Restel Oy on Suomalainen johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista.?Restelin?ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää?Restelistä?työnantajana löydät täältä