KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Työpaikat / Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Hakuaika päättyy 19.07.2020

Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko luotettava ja pidätkö itsenäisestä työstä? Viihdytkö yötöissä?

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan varastotyöntekijää yövuoroon. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin lähettämöön liittyviä työtehtäviä kuten kuljetusyksiköiden yhdistelyä, lastausta ja järjestelyä. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työvuoro tehdään aina klo 22-06 siten, että työviikko alkaa sunnuntai-iltana ja päättyy perjantaiaamuun. Työvuorojen määrä vaihtelee jonkun verran viikoittain. Tehtävä on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Työtehtävässä viihdyt, jos olet valmis tekemään itsenäistä ja fyysistä työtä kannustavassa työyhteisössä. Tehtävä ei vaadi aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä vaan positiivinen asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista sekä kykyä työskennellä viileässä tilassa (noin +4 astetta).

Jos koet olevasi meidän uusi vahvistus huikeaan varastotyöntekijöiden tiimiin, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.