KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Työhön osallistuva työnjohtaja kunnossapitoon

Työpaikat / Työhön osallistuva työnjohtaja kunnossapitoon

Työhön osallistuva työnjohtaja kunnossapitoon

Hakuaika päättyy 26.07.2020

Vantaa Helsinki Espoo Kerava Porvoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapidon työnjohdosta kiinnostunutta henkilöä Vantaalla sijaitsevaan tuotantolaitokseen.

Kunnossapidon työnjohtajan vastuulla on varmistaa sujuva ja häiriötön tuotanto. Työtehtävät vaihtelevat ihmisten johtamisesta, ohjaamisesta ja resursoinnista aina yksittäisten teknisten häiriöiden ratkomiseen eri sidosryhmien kanssa. Kunnossapitoporukassa toimii noin viisi kunnossapitoasentajaa porrastetussa päivävuorossa.

Hakijoilta odotamme teknisen alan koulutusta sekä joustavuutta työaikojen ja työtehtävien suhteen. Olet motivoiva ja kannustava persoona, jonka toiminta perustuu asiantuntemukseen. Etsimme ensisijaisesti työhön osallistuvaa työnjohtajaa, jolla on osaamista ja kokemusta monipuolisista käytännön työstä. Etunasi toimii sähköalan koulutus tai työkokemus, mutta nämä eivät ole välttämättömiä työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiin, jossa saat vastuuta osaamisesi mukaan. Tehtävässä rekrytoidut suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.