KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ratkaisusuunnittelija

Työpaikat / Ratkaisusuunnittelija

Ratkaisusuunnittelija

Hakuaika päättyy 15.07.2020

Helsinki IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme asiakkaallemme useampaa ratkaisusuunnittelijaa julkishallinnon asiakkuuden suunnittelu- ja toimitusvaiheisiin.

Tehtävän kuvaus:

Ratkaisusuunnittelija on tekninen asiantuntija, joka suunnittelee ja huolehtii kehitettävän kokonaisuuden arkkitehtuurin ja sen soveltuvuuden julkishallinnon asiakkuuden teknologia-, integraatio ja käyttöpalveluympäristöön ja -vaatimuksiin. Ratkaisusuunnittelua tarvitaan erityisesti uusien sovellusten ja ratkaisujen arkkitehtuurien kehittämisessä, mutta myös, kun olemassa olevaan järjestelmään kohdistuu olennaisia muutoksia.

Ratkaisusuunnittelija on mukana arkkitehtuurikehitysprojektin kaikissa vaiheissa vaatimusmäärittelystä käyttöönottoon ja hän myös varmistaa arkkitehtuurin soveltuvuuden tuotantoon ja ylläpitoon. Esiselvitys- ja vaatimusmäärittelyvaiheessa ratkaisusuunnittelija tuottaa ei-toiminnallisia/ teknisiä kuvauksia ja vaatimuksia liittyen tietojärjestelmään, tietokantaan, integraatioihin, käyttöpalveluympäristöön, palvelutasoihin, teknologiavalintoihin ja tietoturvaan.

Suunnittelu ja käyttöönottovaiheissa ratkaisusuunnittelija suunnittelee ja koordinoi ratkaisun vaatimien tietojärjestelmä-, teknologia- ja integraatioratkaisujen toteutusta sekä infrastruktuuripalveluiden käynnistystä (mm. varmistaen vaadittavan teknisen ja ylläpidon aikaista tukea varten tarvittavan dokumentaation syntymisen). Ratkaisusuunnittelija varmistaa, että kehitettävä ratkaisu noudattaa julkishallinnon asiakkuuden arkkitehtuuriperiaatteita ja linjauksia sekä tietoturvavaatimuksia.

Kokenut asiantuntija kykenee itsenäisesti suunnittelemaan ja ohjaamaan työtä ja toimeksiantoa kokonaisuudessaan. Kokenut asiantuntija kykenee myös toteuttamaan vaativia sisällön kuvauksen mukaisia tehtäviä ja/tai johtamaan niiden toteuttamiseksi määriteltyjä asiantuntijoita.

Tiedot:

  • Työn aloitus: 1.3.2021
  • Kesto: Vakituinen
  • Sijainti: Helsinki

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Mikael Korpi, 040 740 5135 mikael.korpi@barona.fi.