KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki Mikkeliin

Työpaikat / Kokki Mikkeliin

Kokki Mikkeliin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Mikkeli Hotelli- ja ravintola-ala

Etsinnässä on kokki Mikkelin keskustan tuntumaan. Kyseessä on arkityö, vuorot sijoittuvat aamuun ja päivään. Työtä on tarjolla loppu kesäksi.

KOKKIA

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut ja lounasruokien valmistus, astiahuolto ja muut keittiöntehtävät. Keittiössä noudatetaan tarkasti reseptiikkaa ja ruokalistat ovat kiertävät, joten tarkkuutta vaaditaan ja rutiinien sietoa.

Toivomme valmiutta työskennellä itsenäisesti ja tarvittaessa myös yksin.

Millainen tyyppi meillä pärjää?

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta.

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä meille töihin, haluamme kuulla sinusta heti! Laitathan meille oheisen linkin kautta CV:si ja hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.