KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanija teollisuuteen

Työpaikat / Kokoonpanija teollisuuteen

Kokoonpanija teollisuuteen

Hakuaika päättyy 10.07.2020

Kerava Teollisuus/tuotanto

Oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä? Olitpa sitten jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä, meillä on sinulle tarjolla töitä.

Etsimme asiakkaallemme Keravalle uusia työntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun asti. Työskentely tapahtuu arkisin päivävuorossa, mutta toivomme sinulta myös valmiutta vuorotyön tekemiseen. Haastavan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä. Aiempi kokemus tuotannon töistä, sekä tekniset ammattiopinnot ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on tarkka työskentelyote, erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teollisuuden kokoonpanon mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tekemään tuotteiden laadunvarmistusta, sekä tarkastuksia.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Topi Peltoluhta sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi