KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Loppukesän kesätyöpaikat

Työpaikat / Loppukesän kesätyöpaikat

Loppukesän kesätyöpaikat

Hakuaika päättyy 19.07.2020

Lahti Orimattila Heinola Hollola Mäntsälä Teollisuus/tuotanto Asiakaspalvelu/palvelu Logistiikka/kuljetus/liikenne

Onko kesätyöpaikka vielä saamatta ja olisit kiinnostunut työskentelemään Päijät-Hämeen alueella? Kiinnostaako sinua aktiivinen liikkuva ja konkreettisesti käsillä tehtävä työ? Oetko motivoitunut, reipas ja ripeä ja töihin tarttuva tyyppi?

Kevään tilanteen vuoksi moni kesätyöhaku lykkääntyi ja myös monelta motivoituneelta työnhakijalta jäi kesätyöpaikka saamatta. Haemme Baronalla työntekijöitä eri asiakasyrityksiimme ja nyt näyttää siltä, että moni asiakkaamme hakee vielä kesätyöntekijöitä loppukesän tai jopa myös syksyn sesonkiinsa.

Mikäli haet vielä kesätöitä, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen Päijät-Hämeen alueen työpaikkoihin tästä. Haemme tällä hetkellä pikaisella aikataululla kesätyöntekijöitä ainakin varastoalan, pakkaustöiden, tuotannon kokoonpanotöiden ja hitsauksen pariin. Mahdollisia kesätöitä on tulossa myös esimerkiksi asiakaspalvelun ja kaupan alan suuntaan. Monessa kesätehtävässä tärkeintä hakijalta vaadittu ominaisuus on hyvä ja reipas asenne, tehtäviin voidaan kyllä usein perehdyttää!

Jättämällä avoimen hakemuksen meille loppukesän 2020 työpaikkoihin, voimme huomioida sinut nopeastikin tuleviin avoimiin tehtäviin. Kaikista paikoista emme tällä hetkellä ehdi edes avata avointa ilmoitusta, koska ne täyttyvät niin nopealla aikataululla.

Jtätähän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi työ-/kouluhistoriasi lisäksi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, milloin voit aloittaa ja mihin saakka työskennellä sekä työnhakualueesi (esim. onko sinun mahdollista kulkea töihin autolla). Mitä paremmin täytät hakemuksesi, niin sitä helpompi meidän on ehdottaa juuri sinulle sopivaa työpaikkaa. Hakemusta jättäessäsi sinulla on mahdollisuus myös jättää videotervehdyksesi liitteeksi. Tämä auttaa sinua erottumaan muista hakijoista ja kertomaan itsestäsi ja motivaatiostasi enemmän.

Valitettavasti tällä hetkellä emme voi vastata puhelintiedusteluihin kesärekrytointikiireiden vuoksi. Mutta käythän jättämässä hakemuksesi mahdollisimman pian, mikäli meillä on ehdottaa juuri sinun toiveisiisi sopivaa työpaikkaa, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisesti nopeastikin!