KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Projekti-insinööri Helsinkiin

Työpaikat / Projekti-insinööri Helsinkiin

Projekti-insinööri Helsinkiin

Hakuaika päättyy 15.07.2020

Helsinki Tekniikka

Haemme asiakkaallemme projekti-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Päävastuualueesi on induktiokoneiden asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi, joka pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista ja dokumentointia sekä sidosryhmäyhteistyötä. Olet lisäksi mukana sisäisissä kehitysprojekteissa niin tuotteiden kuin prosessien osalta.

Edellytämme

  • DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta)
  • Muutama vuosi työkokemusta tekniikan alalta, mielellään projektinhallintaan liittyvistä tehtävistä
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyvää IT-osaamista, erityisesti Excel ja Word

Työ on toisinaan hektistä, joten et hätkähdä kiireellistäkään aikataulua. Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kommunikoit sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Esimiehen kertomaa: ”Olen ollut tällä osastolla pitkään ja tiimihenki on poikkeuksellinen. Kohtaamme työssämme haastavia tilanteita paljon, mutta yhteen hiileen puhaltamalla olemme pystyneet suoriutumaan erinomaisesti. Tämän tiimin perusta onkin hyvässä työilmapiirissa ja toisten auttamisessa, kukaan ei jää yksin.”

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään heti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (050 3131449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin 14-15.