KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Laitoshuoltaja Orivedelle

Työpaikat / Laitoshuoltaja Orivedelle

Laitoshuoltaja Orivedelle

Hakuaika päättyy 12.07.2020

Orivesi Hotelli- ja ravintola-ala Oriveden Kaupunki

Haemme asiakkaallemme LAITOSHUOLTAJAA Orivedelle eri kohteisiin. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta työstä vaihtelevilla kellonajoilla, laita meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta!

Hakemamme laitoshuoltaja tulee työskentelemään Orivedellä eri kohteissa kouluissa, terveyskeskuksessa ja vanhainkodissa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Työtehtäviin kuuluuvat puhtaanapidon tehtävät ja myös ruokahuollon avustavat tehtävät, kuten ruoanjako osastoilla.

Tehtävän vaatimuksena on laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan tai vastaavan ammattilaisen tutkinto sekä tartuntatautilain määrittämät rokotteet. Hakemamme laitoshuoltaja hallitsee puhtauden keskeiset periaatteet ja käytännön siivoustyön.

Tarjoamme määräaikaista ja kokoaikaista (38,75h/vk) alkaen heinäkuun alussa ja päättyen syyskuun alkuun. Tämän jälkeen mahdollisuus ainakin keikkaluontoiseen työhön. Työt painottuvat arkeen aamu- ja päivävuoroihin, tarjolla on satunnaisesti myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytykset työnsaannille:

  • Laitoshuoltajan tutkinto
  • Aikaisempi kokemus siivouksesta terveyskeskuksessa
  • Tartuntatautilain määrittämät rokotteet
  • Hygieniapassi

Jos olet ahkera ja työhön tarttuva laitoshuoltaja, lähetä meille hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.