KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Elintarviketyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin

Elintarviketyöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hyvinkää Teollisuus/tuotanto

Joustavasti ja monipuolisesti elintarviketeollisuuden keikkatöitä silloin kun sinulle sopii tai ihan pidemmäksikin aikaa! Tarjoamme matalan kynnyksen keikkatyötä kiinnostavissa asiakasyrityksissämme elintarviketeollisuudessa. Meillä asenne on ratkaisevassa roolissa: emme katsele koulupapereiden perään, vaan keskitymme osaamiseen ja yksilölliseen potentiaaliin. Voit tehdä meillä töitä hyvin joustavasti keikkatyöntekijänä, kun sinulle parhaiten sopii tai vaihtoehtoisesti pidempiä työrupeamia määräaikaisissa työsuhteissa. Tarjoamme sinulle siis töitä joko ympäri vuoden tai halutessasi myös lyhytaikaiseen tarpeeseen. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo onnistua, kehittyä ja nauttia työstä.

Haemme elintarviketyöntekijöitä ympäri pääkaupunkiseutuja erilaisiin tehtäviin ja eri pituisiin työsuhteisiin. Juuri nyt hakumme keskittyy Hyvinkään seudulle sekä Helsinkiin.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaissa ympäristöissä. Elintarviketyöntekijänä pakkaat tuotteita nopeatempoisessa tahdissa viileissä olosuhteissa. Työn lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat kuten pitää.

Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan keikkatyöntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Töitä on tarjolla sekä aamuvirkulle, että illemman ilkalle - ja voit ottaa myös viikonloppuvuoroja, joten työviikko on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tällä hetkellä aamuvuorolainen tulee töihin kello 6, ja iltavuorolaisen vuoro alkaa viimeistään klo 15, mutta mahdollisuus on muihinkin vuoroihin.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Kerro hakemuksessasi tarkkaan haetko pitkää pestiä vai keikkaa. Oletko alan osaaja vai innokas oppija. Miten paljon voit työskennellä ja millä alueilla. Jos omaat aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta sekä koneista ja laitteista tuo se myös hyvin esille.

Hae mukaan jo tänään!

Kokemuksia Baronalla työskentelystä:

Eeva, elintarviketyöntekijä: "Koen, että Baronan ihmiset ovat olleet vahvasti apuna ja edesauttaneet etenemistäni. Olen aloittanut Baronalla kesätyöntekijänä elintarviketyöntekijänä ja tehnyt kesien lisäksi keikkatöitä opiskeluiden ohella. Tämän jälkeen sain Baronan kautta Evertastelta töitä laadunvarmistajana ja sen jälkeen siellä työnjohtajana. Minulle itselle ei tullut ollenkaan negatiivista kuvaa vaan koin, että oli tosi helppoa työskennellä vuokralla. Samalla minut otettiin vastaan yrityksessä, kuin kuka tahansa muukin työntekijä. Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen. Töitä on tarjottu aina omaan osaamiseen liittyen hyvin."