KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tilausvastaava S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Tilausvastaava S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Tilausvastaava S-market Laajasalo, Helsinki, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 10.08.2020

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 59 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Tilausvastaavana vastaat liha, eines ja maitotuoteryhmien tilauksista yhdessä market- ja apulaispäällikön kanssa. Osallistut aktiivisesti kaikkiin myymälän tehtäviin ja työskentelet tiimissäsi esimerkillisenä kannustajana.

Olethan aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka saa hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Toimipiste on auki ma-la 6.30-23 ja su 8-23. Edellytämme tilaus- ja raportointijärjestelmien osaamista sekä tuloksellista osaamista vastuullasi olevista tuoteryhmistä.

Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia kaupan työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä edelleen työtehtävässä.

Saat vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Yliskylän Puistokatu 4, 00840 Helsinki