KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossapitoasentaja Caverionille (sähkö-/automaatio)

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja Caverionille (sähkö-/automaatio)

Kunnossapitoasentaja Caverionille (sähkö-/automaatio)

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Lahti Heinola Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Caverion Industria Oy

Etsimme asiakasyrityksellemme Caverionille kunnossapitoasentajaa (sähkö-/automaatio) vakituiseen työsuhteeseen Vierumäelle Heinolaan. Työtehtävät ovat monipuolisia puunjalostuslaitoksen kunnossapitotöitä, joita tehdään kolmessa vuorossa.

Kunnossapitoasentajan tehtävässä työskentelet puunjalostuslaitoksen sähkö- ja automaatioasennusten sekä viankorjausten parissa. Huolehdit järjestelmien tehokkaasta käytettävyydestä asennusten ja ennakoivan kunnossapidon muodossa ja häiriötilanteissa teet puolestaan vianetsintää sekä korjaustöitä. Tukena päivittäisissä tehtävissäsi on ammattitaitoinen kunnossapidon tiimi, joka myös perehdyttää sinut uuteen työskentely-ympäristöösi.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa sähkö- ja automaatioalan koulutusta sekä kokemusta teollisuuden asennus-, huolto- ja/tai kunnossapitotehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää sähköosaamista. Eduksi puolestaan katsomme ymmärryksen niin automaatiopuolesta ohjelmoitavine logiikoineen kuin mekaanisestakin kunnossapidosta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet aidosti kiinnostunut työsi jäljestä ja halukas myös kehittämään ammattitaitoasi edelleen. Ymmärrät työssäsi erityisesti laadukkaan ennakoivan kunnossapidon merkityksen ja pärjäät myös asiakaskohtaamisissa.

Tarjoamme sinulle turvallisen työpaikan etuineen, joihin kuuluvat muun muassa toimiva työterveyshuolto, mahdollisuudet erilaisiin aloite- ja turvallisuusbonuksiin sekä erityisesti kannustava tiimihenki. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja saat jouhevan aloituksen uudessa tehtävässä. Valittu työntekijä rekrytoituu suoraan Caverionin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronalta Mari Ylä-Uotilalta, puh. 050 572 4853. (Parhaiten tavoitettavissa maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin).