KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Instrumentointisuunnittelija, Sweco

Työpaikat / Instrumentointisuunnittelija, Sweco

Instrumentointisuunnittelija, Sweco

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kokkola Suunnittelu Tekniikka Sweco Finland Oy

Haemme instrumentointisuunnittelijaa teollisuuden projektisuunnittelutehtäviin Swecolle. Tehtävän sijainti on Kokkola, ja työsuhde on vakituinen.

Tehtävän sisältö

Olet vastuussa omista suunnittelutoimeksiannoistasi aina asiakkaan tekemästä työtilauksesta projektin päättämiseen asti. Toimeksiannot pitävät sisällään erilaisia prosessiteollisuuden instrumenttisuunnittelutehtäviä eri asiakasyrityksille. Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi ohjausjärjestelmiin, mittaustekniikkaan, anturointeihin sekä säätöpiireihin.

Mutkaton Sweco-porukka

Tulet työskentelemään osana Swecon Kokkolan asiantuntevaa sekä hyvähenkistä sähkö-, automaatio- ja instrumentointitiimiä. Tiimissä työskentelee lisäksesi kuusi muuta alan osaajaa.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Huipputekijän asenne: uteliaisuus – kiinnostus asiakkaan tarpeista ja tekniikan kehittymisestä, laiskuus – tehdään kerralla valmiiksi, ahneus – kiinnostusta uudenlaisiin ja vaativiin tehtäviin

  • Näyttöjä teollisuuden instrumentointiprojekteista

  • Asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ongelmanratkaisutaito

  • Oma-aloitteisuus ja vastuunottohalu

Lisätiedot ja hakeminen

Jos olet kiinnostunut monipuolisista ja vaihtuvista projekteista sekä tunnistit itsesi yltä, hae tehtävää mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Tarvittaessa saat lisätietoja tehtävästä Barona Engineeringin Lassi Jyrinsalolta (puh. 040 762 8992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin kello 14:00-15:00.