KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Finance Manager

Työpaikat / Finance Manager

Finance Manager

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Pankki/rahoitus/vakuutus

Haemme asiakkaallemme Finance Manageria noin vuoden mittaiseen sijaisuuteen elokuun 2021 loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävässäsi vastaat yrityksen ulkoisesta laskennasta yhdessä muun tiimin kanssa. Ulkoisen laskennan kokonaisuuden ohella sinulla on myös työnjohdollinen esimiesvastuu, mikä tarkoittaa esimerkiksi viikoittaisten tiimipalaverien vetämistä, työtehtävien jakamista sekä tiimiläisten sparrailua ja auttamista erilaisissa päivittäisen arjen tilanteissa. Yksi osa työtäsi on myös ulkoisen laskennan kehittäminen (päivittäinen ja kuukausittainen kirjanpito sekä tilinpäätökset), erilaiset kehityshankkeet sekä omassa yksikössäsi että laajemmin yrityksessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ulkoisen laskennan osaamista, KTM-tutkintoa, työnjohdollista kokemusta talouden tehtävistä sekä kiinnostusta järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Toivomme, että suhtaudut työhön oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti ja pystyt tarpeen mukaan joustamaan kiireisinä aikoina (mm. tilinpäätökset ja osavuosikatsaukset). Eduksi katsomme raportointiosaamisen (Excel, SQL, PowerBI) sekä kokemuksen prosessien kehittämisestä LEAN-periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana mielenkiintoista rahoitusalan yritystä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat kehittymishalua sekä vastuun ottamista. Pääset osaksi innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä, jossa viihdytään. Yritys tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uralla kehittymiseen koulutuksen avulla.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 8.7. mennessä. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Palvelupäällikkö Sari McEvoyhin numeroon +358 50 468 8382.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?