KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Valmentava ryhmäesimies myynnilliseen asiakaspalvelutiimiin Baronalle Fuengirolaan

Työpaikat / Valmentava ryhmäesimies myynnilliseen asiakaspalvelutiimiin Baronalle Fuengirolaan

Valmentava ryhmäesimies myynnilliseen asiakaspalvelutiimiin Baronalle Fuengirolaan

Hakuaika päättyy 12.07.2020

Asiakaspalvelu/palvelu Johtotehtävät Barona Fuengirola

Etsitkö uutta virtaa elämääsi? Oletko sinä energinen tiiminvetäjä, joka innostuu ihmisten johtamisesta ja tiimiläistensä onnistumisista? Mikäli vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla paikka sinulle avoinna työyhteisössä, jossa voit saada tämän kaiken!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma yli 200 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Yksi palvelukeskuksemme tiimeistä vastaa Fortumin myynnillisestä, monikanavaisesta kuluttaja-asiakaspalvelusta, johon haemmekin nyt valmentavaa ryhmäesimiestä pitkäaikaiseen työsuhteeseen, jossa työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Nokka kohti aurinkovoimaa?

Päätehtävänäsi on valmentaa ja kehittää omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin, niin myynnin, laadun kuin tehokkuuden osa-alueilla. Tehtävässä korostuu vahvasti tiimiläistesi sparraus sekä heidän oivalluttamisensa itse työhön, jolloin jokainen löytää itsellensä parhaat toimintatavat. Työpäiviisi kuuluu vahvasti myös raportointi ja tulosten seuranta yhdessä Fortumin yhteyshenkilöiden kanssa. Etsimme valmentavaa esimiestä, jolla on aito kiinnostus johtaa ihmisiä ja auttaa heitä saavuttamaan menestystä. Meille tärkeää on työhyvinvoinnin ylläpito, joten tehtäviin kuuluu myös päivittäiset HR-asiat.

Innostumme valtavasti, jos sinulta löytyisi jo jotain näistä ominaisuuksista

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään contact center -ympäristöstä. Hienoa olisi, jos ”sähkösopimus”, ”energiansäästö” sekä ”kodin kulutuksen säätely” olisivat jo sinulle entuudestaan tuttuja asioita. Toivomme löytävämme sinut, jolla on jo näyttöjä oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Ennen kaikkea haemme kuitenkin sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja. Etsimämme henkilö nauttii myös asiakaskohtaamisista, koska välillä tilanteet saattavat vaatia valmiutta hypätä linjaan kohtaamaa aidot asiakkaamme.

Haluamme puolestamme tarjota sinulle

Osana Baronalla toimivaa Fortumin myyntitiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Ryhmäesimies työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Tehtävä on kokoaikainen 39h/vko ja työvuorot voivat sijoittua maanantaista lauantaihin klo 7-18 välille. Valinnan osuessa kohdallesi, työllistyt Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota niin tiimin tuloksista kuin myös henkilökohtaisista onnistumisista.

Miten tästä etenemme?

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli jokin asia vielä mietityttää, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiin Sakran Nuojuaan, jonka saat kiinni numerosta 0505726584.