KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähköasentaja veneiden huoltoon

Työpaikat / Sähköasentaja veneiden huoltoon

Sähköasentaja veneiden huoltoon

Hakuaika päättyy 20.07.2020

Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Suomen Venehuolto Oy

Haemme asiakkaallemme Jonite-Elektro Oy:lle sähköasentajaa veneiden huoltotehtäviin Helsingin Lauttasaareen.

Jonite-Elektro on osa Suomen Venehuolto Oy:n konsernia. Suomen Venehuolto Oy toimii Suomessa Volvo Pentan merimoottoreiden, vetolaitteiden sekä varaosien maahantuojana, että keskuskorjaamona. Sähköasentajan työtehtäviin sisältyvät erilaiset veneiden sähköjärjestelmien asennus-, huolto-, vianetsintä- ja korjaustehtävät. Työt tehdään arkisin päivävuorossa.

Edellytämme hakijoilta sähköalan koulutusta, sekä toivomme aiempaa kokemusta veneiden tai laivojen parista työskentelystä vapaa-ajalla tai työsuhteessa. Etunasi toimii aiempi kokemus sähkö- tai huoltotöistä. Olethan ryhmätyö- ja asiakaspalvelukykyinen henkilö, jolla on aito halu kehittää ammattitaitoaan veneiden sähkötöiden parissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa työympäristössä. Tehtävässä suoriutumiseksi saat alussa kattavan perehdytyksen, sekä jatkuvan tuen ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereilta. Yritys sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kauniissa Lauttasaaressa meren äärellä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.