KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varaston tiimipäällikkö

Työpaikat / Varaston tiimipäällikkö

Varaston tiimipäällikkö

Hakuaika päättyy 12.07.2020

Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne Pistesarjat Oy

Haluatko että työssäsi yhdistyy vastuu, monipuolisuus ja uuden oppiminen. Kiinnostaisiko sinua työhön osallistuvan tiimipäällikön tehtävät Espoossa?

Haemme asiakkaallemme Pistesarjat Oy:lle mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaan luotettavaa ja kehitysorientoitunutta tiimipäällikköä. Koska kyseessä on uusi positio, pääset vaikuttamaan asioihin heti alusta lähtien ja saat olla mukana kehittämässä työkulttuuria viiden henkilön työporukassa.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti ja paikka on aluksi määräaikainen kahdeksan kuukauden ajan. Tahtotila on kuitenkin se, että määräaikaisuuden jälkeen työllistyisit Pistesarjoille pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tiimipäällikkö Pistesarjoilla toimii toimitusjohtajan ja työntekijöiden välisenä linkkinä sekä osallistuu normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, pääsääntöisesti klo 8 – 16 työvuorossa. Työssä pärjääminen vaatii analyyttistä ajatusmallia, halua viedä asioita eteenpäin sekä aitoa kiinnostusta operatiiviseen työhön osallistumisesta.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, pidät työskentelystä päivävuorossa ja haluat päästä näyttämään osaamistasi, jätä rohkeasti hakemuksesi meille! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!