KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tarjoilija

Työpaikat / Tarjoilija

Tarjoilija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hämeenlinna Hotelli- ja ravintola-ala

Kun ihmisten mahat mouruavat nälkää ja suut huutavat perusvelliä parempaa apetta on sinun vuorosi iskeä. Olet salamana pöydän äärellä ja tyrmäät asiakkaat heti kättelyssä hurmaavalla asenteellasi. Asiakaspalvelutyö on intohimosi -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Etsimämme henkilö voi olla jo kokenut tekijä tai alan uudempi tulokas, jolla on jo kokemusta tarjoilusta tai palava halu kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun mestariksi. Tärkeintä on innokas ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja!

Töitä on tarjolla eri tyyppisissä ravintoloissa Hämeenlinnan alueella. Työvuorot sijoittuvat vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikille viikonpäiville. Työajat sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn ohelle!

Edellytyksenä työnsaannille on hygieniapassi. Lisäksi anniskelupassi sekä auto ovat plussaa mutta eivät välttämättömiä. Huomioithan ettemme voi valitettavasti huomioida sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.