KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Projekti-insinööri

Työpaikat / Projekti-insinööri

Projekti-insinööri

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hyvinkää Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä teollisten toimitusprojektien parissa? Jos jo juhannusta miettiessäsi mielessäsi on aikataulutus, hankinta, viestintä, seuranta, raportointi ja ongelmanratkaisu – tämä tehtävä voi olla sinulle!

Haemme kansainväliseen yritykseen Hyvinkäälle projekti-insinööriä pitkään määräaikaiseen tehtävään, joka voi vakinaistua. Työskentelyn voit aloittaa nopeasti.

Projekti-insinöörinä toimit vahvassa yhteistyössä projektijohdon kanssa. Päätehtävänäsi on vastata datasta, raportoinnista ja viestinnästä sekä tilanteen mukaan tarjouslaskennasta, kustannusseurannasta ja laadusta projekteissa. Toiminta on globaalia, joten suomen ja englannin kieli ovat päivittäisiä työkalujasi vahvan it-osaamisen (MS-Office, SAP) lisäksi.

Tunnistatko itsesi tästä?

Sinulla on tekninen koulutus ja järjestelmällinen, yhteistyötaitoinen työskentelytyyli. Olet se, joka ei unohda määräaikoja ja mieluiten ennakoi asioita kuin toimii tilanteen jo ollessa päällä. Viihdyt monikulttuurisessa ympäristössä ja motivoidut siitä, kun asiat sujuvat/ne on pantu sujumaan pienellä tsempillä ja laatu on kunnossa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden terävöittää osaamistasi teknisissä projekteissa ns. huippupuitteissa, kiinnostavien projektien parissa. Tehtävä on aluksi pitkä määräaikaisuus mutta voi vakinaistua. Tähän voit vaikuttaa panoksellasi. Työsuhde-edut ovat kunnossa, kuten yleensäkin. Enemmän tässä tehtävässä on kyse projektien sisällöstä ja mahdollisuudestasi toimia niissä.

Vaikka on kesä ja juhannus – hae tehtävää heti! Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?