KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Maanrakennusmies Nurmekseen

Työpaikat / Maanrakennusmies Nurmekseen

Maanrakennusmies Nurmekseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Nurmes Joensuu Lieksa Juuka Rakennusala

Hei, sinä maanrakennusalan osaaja tai sellaiseksi haluava, oletko töitä vailla vielä kesäksi?

Asiakkaamme Nurmeksessa etsii maanrakennusalan tehtäviin työntekijää kesäksi.

Sijainti: Työkohteet sijaitsevat Nurmeksessa. Toivomme siis, että olet jostain Nurmeksen lähielueelta, majoitus ei kuulu pestiin.

Työskentely: Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi lapiohommat, konekuskin aputyöt, liikennemerkkien pystytys, maa-aineksen tasoitus. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää syyskuun alkuun saakka. Työ on kokoaikatyö, päivätyö ma-pe.

Palkkaus: määräytyy maanrakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Työn aloitus: heti, mahdollisimman pian

Sinä: kokenut konkari tai vasta-alkaja, jolla asenne on kohdillaan. Toivomme, että sinulta löytyy reipasta työ-otetta, oma-aloitteisuutta ja ryhmätyöhenkisyyttä. Perehdytämme sinut tehtävään ja saat työvaatteet sekä varusteet meiltä ja/tai asiakasyritykseltämme. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä voimassaolevaa Työturvallisuuskorttia sekä Tieturva 1-korttia.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan, kesätyöt mukaan lukien.

Laitapas hakemusta tulemaan, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, koska työt alkavat mahdollisimman pian.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on myös mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina tai puhelimitse. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi