KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kassavastaava S-market Koivuhaka, Vantaa, HOK-Elanto

Työpaikat / Kassavastaava S-market Koivuhaka, Vantaa, HOK-Elanto

Kassavastaava S-market Koivuhaka, Vantaa, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

S-MARKET – Ruokaa koko sydämellä! HOK-Elannon S-market-ketjussa on 59 myymälää, joissa työskentelee noin 1500 ammattiylpeää asiakaspalvelun ammattilaista monipuolisissa työtehtävissä. Myymälät ovat siistejä ja ruokatorilta voi ostaa esim. tuoretta kalaa, monipuolisia valmisruokia ja grillituotteita. Ketjussa panostetaan erityisesti tuoretuotteiden laatuun, valikoimiin ja saatavuuteen sekä huomioivaan asiakaspalveluun. Uudistamme parhaillaan ketjumme myymälöitä vastaamaan asiakkaidemme odotuksia entistäkin paremmin.

Haemme aurinkoisen ja huomioivan asiakaspalveluasenteen omaavaa vastuuhenkilöä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen S-market Koivuhakaan. Joustavuus kaikkia päivittäistavarakaupan tehtäviä ja vaihtelevia työaikoja kohtaan on tehtävässä menestymisen perusedellytys.

Kassavastaavana vastaat koko myymälän rahaliikenteestä sekä luotettavasta, sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta. Ilahtunut asiakas on sinulle ykkösjuttu, ylläpidät ja tuet toimipaikkasi henkilökunnan hyvää fiilistä. Olet myös myymälän paras asiantuntija S-Pankki- ja asiakasomistajuus-asioissa.

Toivomme osaamista ja näyttöä aikaisemmasta kokemuksesta kassavastuutehtävissä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät tiimityöskentelystä. Vaikka yksityiskohdat ovat tärkeitä – hallitset kokonaisuuksia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa arkena ja viikonloppuna. Myymälä on avoinna ympäri vuorokauden.

Tarjoamme vaihtelevia ja monipuolisia kaupan työtehtäviä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä edelleen työtehtävässä. Vastuullisen ja luotettavan työnantajan sekä HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon S-market-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kuriiritie 23-25, 01300 Vantaa