KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Osaavia tarjoilijoita!

Työpaikat / Osaavia tarjoilijoita!

Osaavia tarjoilijoita!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Barona HoReCa Oy

Jippii! Ravintolaan töihin! Etsimme eri asiakaskohteisiimme tarjoilijoita ainakin keikkaluontoiseen työhön.

Kun ihmisten mahat mouruavat nälkää ja suut huutavat perusvelliä parempaa apetta on sinun vuorosi iskeä. Olet salamana pöydän äärellä ja tyrmäät asiakkaat heti kättelyssä hurmaavalla asenteellasi. Läjäytät pöytään koko ammattitaitosi juomatietämyksineen kaikkineen ja tarjoilet taiturimaisen sulavalla otteella. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Tarjoamme töitä tarjoilijoille eri puolilla Tampereen seutua. Olet osaava ac-tarjoilija, jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Työmahdollisuuksia löytyy keikkatyöstä, mahdollisesti määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on enimmäkseen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus räätälöidä kalenterisi monenlaiseen elämäntilanteeseen. Asiakkainamme on monipuolinen valikoima ravintoloita, joten baronalaisena pääset taatusti näkemään erilaisia työpaikkoja ja kartuttamaan laaja-alaista kokemusta ravintola-alalta.

Odotamme hakijalta

  • Aikaisempaa kokemusta a la carte -tarjoilusta
  • Mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin
  • Energisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa! Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana