KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Työntömastotrukinkuljettaja yövuoroon

Työpaikat / Työntömastotrukinkuljettaja yövuoroon

Työntömastotrukinkuljettaja yövuoroon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Mäntsälä Logistiikka/kuljetus/liikenne

Viihdytkö trukin puikoissa? Kiinnostaako sinua yövuorossa työskentely?

Haemme nyt trukinkuljettajia suureen logistiikkakeskukseen Mäntsälään. Mikäli sinua kiinnostaa yötyö, tämä paikka voi olla juuri sinua varten!

Milloin töitä tehdään?

Työpäivät sijoittuvat klo 22.00 - 06.00 välille, sunnuntai-illasta perjantaiaamuun. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään mahdollisimman pian. Työ kestää alustavasti joulukuun loppuun saakka, mutta mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota myös pidempiaikaisia työpaikkoja.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta työntömastotrukin kuljettamisesta sekä työkokemusta varastoalalta. Työssä pärjää reippaan asenteen omaava, normaalilla fyysisellä kunnolla varustettu henkilö. Tehokkaasti työstään suoriutuvalla henkilöllä on mahdollisuus ansaita peruspalkan lisäksi suoritepalkkiota!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!