KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ravintolatyöntekijä ABC Orituvalle

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä ABC Orituvalle

Ravintolatyöntekijä ABC Orituvalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Orivesi Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista!

Etsimme Orivedelle legendaariseen ABC Oritupaan ravintolatyöntekijää. Työtehtäviisi kuuluu mm. kassatyöskentely, salin siistiminen, asiakaspalvelu ja tarvittaessa voit auttaa vaikka keittiönkin puolella. Olet alan ammattilainen, juuri valmistunut tai alaa parhaillaan opiskeleva tulevaisuuden tekijä. Jos olet myös oppimishaluinen, ripeä ja kiirettä pelkäämätön, saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö!

Sinä olet huolellinen työntekijä, jolla on hyvä paineensitokyky sekä teet työtä loistoasenteella. Sinulla on motivaatio kehittyä ja oppia uutta.

Tarjolla on vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Meidän kauttamme saat arvokasta työkokemusta, vauhdikkaita työkavereita ja vahvan organisaation tuen työskentelyn tueksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin syyskuun loppuun. Tehtävään on myös mahdollista työllistyä vain kesän ajaksi. Hyvälle tekijälle on tarjolla pidempikin työsuhde. Tuntimäärä on keskimäärin 60-90h/3 vko tai toiveesi mukaisesti voit tehdä työtä vaikka keikkaluontoisesti. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 24h). Palkka on alan TES-mukainen.

Työ edellyttä' täysi-ikäisyyttä työaikojen vuoksi sekä taskustasi tulee löytyä hygieniapassi ja salmonellatodistus

Oletko sinä hymyilevä asiakaspalvelija, joka haluaa työskentelemään vauhdikkaaseen tiimiin vilkkaan valtatien varrella sijaitsevalle liikenneasemalle? Lähetä pian hakemuksesi, koska näyttää siltä, että etsimme juuri sinua!

Valtatie 9, 35300 Orivesi